20 Feb 2015 – Nieuwe “Look & Feel” met Blog / New “Look and Feel” with Blog

blog1-1

Vol trots wil ik jullie melden dat mijn gehele website een flinke opfrisbeurt heeft ondergaan. Samen met de fantastische hulp van Paul Glorie, is de “Look & Feel” weer 2015 proof, de homepagina heeft weer frisse nieuwe foto’s en de thumbnails hebben een grondige revisie ondergaan. Ook zijn er een groot aantal nieuwe foto’s toegevoegd. Daarnaast is een ook Blog gemaakt, waarin ik jullie graag regelmatig wil informeren over mijn “rondzwervingen in Noord Holland”.

Veel kijkplezier !

Full of pride I would like to announce the refresh of my website. Together with the great help of Paul Glorie, is the “Look & Feel” again 2015 proof, the homepage photos have been refreshed, and next to this, plenty of new photos have been added. Next to this all a Blog has been added, in which I regularly inform you on my experiences in the Dutch province of Noord Holland.

Please Enjoy !

Leave a reply